FÖRETAGET REKLAMIA

REKLAMIA I NÄSSJÖ AB

Lite historik

Reklamia har varit aktiva i branschen sen 1990. Från början var det tröjtryck som gällde, men sedan 1996 har vi inriktat oss på skyltar och dekor. Vi började med folieskärning tidigt, något som fortfarande används en hel del, både på skyltar, fönsterdekor och bilar. Men intresset för storformatsutskrifter fanns tidigt. Vår första printer inköptes 2001. Idag är det printningen som dominerar. Med en hypermodern maskinpark printas allt från affischer till avancerade tryck på inredningsdetaljer i en mängd material.

#

Reklamia drivs idag av Bengt tillsammans med sönerna Markus och Andreas. Under 2015 firade företaget 25 år inom branschen.

Vår bransch är spännande och rolig, utvecklingen går väldigt snabbt och det gäller att hänga med.
Reklamia ligger i framkanten av utvecklingen, programvaror och maskiner är av senaste snitt.
Vårt brinnande intresse för bild och design bidrar till utvecklingen.

Vår kundkrets består av Sveriges absoluta elit inom butiksinredningsbranschen, genom dem levererar vi till många butikskedjor i Europa. Vi jobbar även med landsting, statliga institutioner och ett flertal kommuner. Även flera av landets mest välkända mässbyggare anlitar oss som underleverantör. Bilbranschen i Småland är också trogna kunder, bildekor är en viktig del av verksamheten.

2001 flyttade vi in på Telegatan 3, till att bÖrja med i en lokal på 160 kvadratmeter. Vi Är tacksamma Över att vi kunnat vÄxa i denna fastigheten. Idag har vi 900 kvadratmeter, ljusa trevliga lokaler, vÄl anpassade fÖr vÅr verksamhet.

Ett flertal reklambyråer, arkitekter och mindre skyltföretag handlar också regelbundet. Sedan har vi hantverkare, industrier, butiker, buss & taxi och sportklubbar, alla är välkomna!